Skräddarsydd Rekrytering & Bemanning

Låt våra rekryteringsexperter göra jobbet åt dig! Vi hjälper dig att hitta kompetent personal när du behöver det!

Clustera Syd har en lång historia av branschkunnande inom både rekrytering och bemanning. Vi ser alltid till våra kunders behov när det kommer till att hitta kandidater som med rätt kompetens. 

Rekrytering

Våra rekryteringsexperter kan enkelt bistå dig som företag med att hitta rätt personal med rätt kompetens. För många företag kan en felrekrytering innebära enorma kostnader i både tid och pengar.  Rekryteringsprocess är både tidskrävande och väldigt kostsamt för vilket företag som helst, och är oftast oundvikligt vid anställning.

Som ett svar på denna kostsamma process kan vi på Clustera Syd erbjuda er en enkel och gynnsam rekryteringsplan som består av fem väsentliga steg:

1. Informationsmöte med kundföretag där en kravprofil fastställs.

2. Platsannonsering genom olika digitala kanaler där rätt målgrupp finns. 

3. Telefonintervjuer med de kandidater som matchar er eftersökta profil. 

4. Platsintervjuer med de kandidater vi anser mest lämpade för rollen.

5. En presentation av de mest kvalificerade kandidaterna för er.

Genom styrkt erfarenhet, en lång lista av meriter och ett öga för kvalité kan vi på Clustera Syd garantera er en snabb och lämplig rekryteringsprocess där ni själva inte behöver bekosta er företagets tid och resurser.

Vi gör jobbet åt er och vi gör det rätt!

För mer information, tveka inte att maila mail@clusterasyd.se så bokar vi in ett möte!

Bemanning

Är ert företag i behov av specialkompetens eller står inför nya utmaningar såsom hektiska perioder, föräldraledigheter eller kommande vakanser? Vi på Clustera Syd kan erbjuda en flexibel lösning på era problem i form av tillfällig bemanning för att fylla alla nödvändiga luckor som kommer er väg! Vi tar alltid arbetsgivaransvar, följer upp på bemanningsprocessen och sköter som arbetsgivare alla eventuella frågor som berör anställningen under bemanningsperioden.

Med vårt bemanningsstöd sparar ni tid, minskar ert administrativa arbete och får en snabb och flexibel lösning på er eftersökta kompetens.

 

Så varför ska ni välja Clustera Syd?

Vår filosofi är att alltid erbjuda er de mest lämpade och effektiva lösningarna på era bemannings- och rekryteringsuppdrag där vi med högt engagemang ser till att rätt kandidat fyller er roll oavsett företagets omständigheter.

Vi tummar aldrig på arbetskvalité och vi ser alltid till våra kunders bästa!

Vill ni veta mer? Tveka inte att maila mail@clusterasyd.se så bokar vi in ett möte!

Vi kontaktar dig inom kort