Skräddarsydd Rekrytering & Bemanning

Låt våra rekryteringsexperter göra jobbet åt dig!
Vi hjälper dig att hitta kompetent personal när du behöver det!

Rekrytering och bemanning handlar om så mycket mer än att bara tillsätta en tjänst. Det handlar om att hitta någon som kan vara med och utveckla företaget, följa företagets värdegrund och föra det framåt. Det handlar också om att se människorna, förstå deras styrkor och personliga egenskaper för att kunna matcha rätt person till rätt företag.

Det är inte så lätt som det verkar, och ibland blir det ändå fel. En felrekrytering kan kosta mycket och bli en jobbig process för alla inblandade, därför finns vi här för att hjälpa er! Vi på Clustera Syd har en lång historia av bransch kunnande inom både rekrytering och bemanning. Vi ser alltid till våra kunders behov när det kommer till att hitta rätt kandidater med rätt kompetens. 

REKRYTERING

Våra rekryteringsexperter kan enkelt bistå dig som företag med att hitta rätt personal med rätt kompetens. För många företag kan en felrekrytering innebära enorma kostnader i både tid och pengar.  Rekryteringsprocess är både tidskrävande och väldigt kostsamt för vilket företag som helst, och är oftast oundvikligt vid anställning.

Som ett svar på denna kostsamma process kan vi på Clustera Syd erbjuda er en enkel och gynnsam rekryteringsplan som består av fem väsentliga steg:

1. Informationsmöte med er där en kravprofil fastställs.
2. Platsannonsering på digitala kanaler där rätt målgrupp finns. 
3. Telefonintervjuer med de kandidater som matchar er profil. 
4. Platsintervjuer med de mest lämpande kandidater för rollen.
5. En presentation av de mest kvalificerade kandidaterna för er.

rekrytering
Bemanning rekrytering

Vi gör jobbet åt er!

Genom styrkt erfarenhet, en lång lista av meriter och ett öga för kvalité kan vi på Clustera Syd garantera er en snabb och lämplig rekryteringsprocess. Oavsett vilken kompetens ni behöver kan vi hjälpa er att hitta rätt person! Vi har lång erfarenhet av personal och arbetsmarknad och vet hur vi ska hitta er nya medarbetare. 

Bemanning

Är ert företag i behov av specialkompetens eller står inför nya utmaningar såsom hektiska perioder, föräldraledigheter eller kommande vakanser? Vi på Clustera Syd kan erbjuda en flexibel lösning på era problem i form av tillfällig bemanning för att fylla alla nödvändiga luckor som kommer er väg! Vi tar alltid arbetsgivaransvar, följer upp på bemanningsprocessen och sköter som arbetsgivare alla eventuella frågor som berör anställningen under bemanningsperioden.

Med vårt bemanningsstöd sparar ni tid, minskar ert administrativa arbete och får en snabb och flexibel lösning på er eftersökta kompetens!

Varför välja Clustera Syd?

Vår filosofi är att alltid erbjuda er de mest lämpade och effektiva lösningarna på era bemannings- och rekryteringsuppdrag där vi med högt engagemang ser till att rätt kandidat fyller er roll oavsett företagets omständigheter.

Vi tummar aldrig på arbetskvalité och vi ser alltid till våra kunders bästa!

Vill ni veta mer? Tveka inte att maila oss på: 
mail@clusterasyd.se eller fyll i formuläret nedan så bokar vi in ett möte!

Kontakta oss för mer information!