Om oss

Vilka är vi?

Clustera Syd är verksamma i Skåne och är en del av Clustera Sverige koncernen. Första kontoret öppnade på Gotland 2007 av Mats Emriksson. Redan då visste Mats att han ville expandera och det tog inte lång tid innan Clustera fanns på flera platser i landet, och även tog första plats av Almi tillväxtligan! 2015 utsågs Clustera till ett DI Gasell-vinnande företag. 

Clustera Syd är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har privatpersoner, arbetssökande inom Stöd och matchning och företag som kunder. Vi hjälper arbetssökande att få en anställning och hittar rätt personal till företag.

För företag erbjuder vi rekrytering, bemanning och matchningstjänster.

Maila oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Våra medarbetare

Nina Khamking

Verksamhetsansvarig

Nina

Nina har arbetat med arbetsmarknadsfrågor och HR i över 10 år. Hon har arbetat som jobbcoach och handledare på olika matchningsföretag samt har en lång erfarenhet av arbetsmarknadsprojekt genom åren. Hon har även arbetat som konsultchef. Ninas roll på Clustera Syd är att ansvara för personalfrågor, arbetsmarknadsprojektet Stöd och matchning samt rekryterings- och bemanningsuppdrag.

Kontakt:
nina.khamking@clustera.se
0723 86 38 89

Viktoria Kozintsenko

Studie- och yrkesvägledare & handledare

Viktoria

Viktoria har studie- och yrkesvägledarexamen och studerat vidare till rekrytering och urval av personal vid Lunds universitet. Viktoria har tidigare arbetat med bemanning och arbetsmarknadsprojektet Stöd och matchning i ett annat bolag. Hennes roll på Clustera Syd är att vägleda och matcha våra kandidater i Stöd och matchning mot arbete och utbildning. Hon hjälper även privatpersoner med intervjuteknik. Förutom svenska och engelska talar Viktoria flytande ryska.

Kontakt:
viktoria.kozintsenko@clustera.se
0704 43 83 27

Brita Berbig

Handledare

Brita är utbildad som beteendevetare och har en kandidatexamen i psykologi från Lunds Universitet. I tidigare roller har hon arbetat med medieproduktion och marknadsföring, men även som processdesigner på flera mediebyråer. Vid sidan om sina mediekunskaper har Brita ett väldigt stort intresse för att hjälpa människor och arbetar även ideellt på sin fritid. Hennes roll på Clustera Syd är att kontinuerligt handleda och matcha våra kandidater mot utbildning samt arbete. Förutom svenska och engelska talar Brita även flytande tyska.

Kontakt:
brita.berbig@clustera.se
0760 22 94 64

Lejla Lukic

Kontorsansvarig/Handledare

Lejla har en lång erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor och har arbetat som jobbcoach på många av Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsprojekt genom åren. Hon har även arbetat som omställningscoach och drivit eget företag inom personlig utveckling, samt arbetat med karriärcoachning. Lejla är certifierad coach. Hennes roll på Clustera Syd är att coacha och matcha deltagarna i Stöd- och matchning, hon är också ansvarig för kontoret i Kalmar. Förutom svenska och engelska talar Lejla flytande bosniska, serbiska och kroatiska.

Kontakt:
lejla.lukic@clustera.se
073 539 91 71

Mia Tillman

Studie- och Yrkesvägledare

Mia är utbildad studie- och yrkesvägledare. Hennes roll på Clustera Syd är att vägleda kandidaterna i Stöd- och matchning mot utbildning och arbete. Mia har branschkunskaper och yrkeserfarenhet inom administration och restaurang. Hon har bl.a. läst service management, företagsekonomi och ledarskap.

Kontakt:
mia.tillman@clustera.se
0760 29 16 48

Katarina Radenkovic

Studie- och Yrkesvägledare

Katarina handledare och studie- och yrkesvägledare på Clustera Syd Stöd och Matchning

Katarina är utbildad studie- och yrkesvägledare, hon tog sin examen 2020 och har fräscha kunskaper inom området. Katarina har branschkunskap inom butik och försäljning, hennes roll på Clustera Syd är att vägleda våra kandidater i Stöd och matchning mot utbildning och arbetslivet. Förutom svenska och engelska kan Katarina grundläggande serbiska, bosniska och kroatiska.

Kontakt:
katarina.radenkovic@clustera.se
0760 35 62 80

Eva-Marie Johansson

Handledare

Eva-Marie Johansson, Clustera Syd

Eva-Marie är civilekonom och certifierad coach och har en bakgrund inom marknadsföring, kommunikation och media. Hon har även erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor och integration av nyanlända. Eva-Marie har drivit ett utbildningsföretag inom ledarskap och medarbetarskap och coachat ledare. Hennes roll på Clustera Syd är att vägleda och matcha våra kandidater i Stöd och matchning mot arbete och utbildning.

Kontakt:
eva-marie.johansson@clustera.se
0760 29 33 65

Åsa Ljungdell

Handledare

Liten bild

Åsa är socionom, coach och hälsoinspiratör med lång erfarenhet av att hjälpa människor i förändring och utveckling. Åsa driver även eget bolag där hon arbetar med personlig utveckling och samtalsstöd som vilar på modern forskning inom beteendevetenskap och en del som skolkurator. Tidigare har Åsa arbetat inom bemanning och rekrytering samt i rollen som Jobbcoach i flera år. Åsas roll på Clustera Syd är att coacha och matcha kandidater i Stöd och Matchning.

Kontakt:
asa.ljungdell@clustera.se
0760 22 43 22

Emma Todorovic

Handledare

Emma, Handledare på Clustera Syd

Emma är socionom och har bred kunskap inom socialt arbete med tidigare erfarenhet av att stötta och hjälpa individer. Hon är utbildad i motiverande samtal och hennes roll på Clustera Syd är att coacha och matcha kandidater mot arbete och utbildning. Emma har arbetat i flerspråkiga roller tidigare och kan förutom svenska och engelska även flytande serbiska, kroatiska samt bosniska. .

Kontakt:
emma.todorovic@clustera.se
0760 33 99 54

Linda Hultberg

Handledare

Linda

Linda är utbildad sociolog med fokus på social hållbarhet samt är utbildad lönekonsult och har läst arbetsrätt. I tidigare roller har Linda bland annat jobbat som butikschef, integrationshandledare och kommunvägledare. Hon har även arbetat ideellt som mentor via Mentor Sverige. Linda har stor erfarenhet av att arbeta med att vägleda och motivera individer och hennes roll som handledare på Clustera Syd är att vägleda och matcha kandidater i Stöd och Matchning mot arbete samt utbildning.

Kontakt:
linda.hultberg@clustera.se
0760 22 46 44

Peo Lindholm

Handledare

Peo, Handledare på Clustera Syd

Peo är Beteendevetare med utökad kompetens, och har examen i beteendevetenskap samt psykologi från Lunds universitet. Tidigare arbetslivserfarenhet har genererat stor vana att leda och vägleda, senast från arbetet som pedagog. Peo har även tidigare arbetat med musik, turné och musikproduktion, men även med att leda och coacha i integrationsprojekt. Peos roll på Clustera Syd är att handleda och matcha våra kandidater mot arbete och utbildning.

Kontakt:
peo.lindholm@clustera.se
0760 22 24 79

Maria Pääjärvi

Handledare

Maria har lång erfarenhet i roller som coach och hälsoinspiratör och arbetar lösningsfokuserat med kandidatens mål i fokus. Hon har tidigare även arbetat i flertalet ledande positioner som medfört erfarenhet av olika branscher och stärkt hennes kontaktnätverk. Utöver sitt arbete driver hon ett bolag med inriktning på omställningar för idrottsprofiler som avslutat sina karriärer. Marias roll hos Clustera Syd är att matcha och stötta kandidater i Stöd- och matchning.

Kontakt:
maria.paajarvi@clustera.se
0760 36 47 78

Aya Almasri

Handledare

Processed with VSCO with  preset

Aya är utbildad inom ledarskap och organisation på Malmö universitet och och har tidigare arbetat som konsult på flera bemanningsföretag. På sin fritid är Aya även verksam som volontär för Röda Korset och förutom svenska talar Aya även flytande engelska och arabiska. Hennes roll på Clustera Syd är att som handledare matcha och stötta kandidater mot jobb och utbildning.

Kontakt:
aya.almasri@clustera.se
0760 26 51 48

Philip Vaduva

Kommunikation- och Rekryteringsansvarig

Philip, Kommunikation- och Rekryteringsansvarig på Clustera Syd

Philip har en kandidatexamen i Strategisk Kommunikation från Lunds Universitet och har tidigare arbetat på en marknadsföringsbyrå i Malmö som Ad-Operations Manager, men även som kommunikatör. På Clustera Syd ansvarar han idag för alla rekryteringsprocesser, verksamhetens externkommunikation och marknadsföringssatsningar.

Kontakt:
philip.vaduva@clustera.se
0760 25 83 17

Anita Majic

Grafisk designer & Kommunikatör

Anita

Anita är grafisk designer och en av hennes roller på Clustera Syd är att underhålla vår hemsida. Med sin kompetens inom design och media hjälper hon handledarna i deras matchningstjänst genom att designa professionella CV åt deltagarna. Anita hjälper även privatpersoner med CV-skrivning. Hon är också egenföretagare och driver Media Creative. Anita är mångspråkig, förutom svenska och engelska talar hon även bosniska, serbiska och kroatiska flytande. Dessutom lite tyska.

Kontakt:
anita.majic@clustera.se

Arshia Baharlooe

Projektledare & IT-ansvarig

Arshia har stor kunskap inom IT, nätverk och projektstyrning. Hans roll på Clustera Syd är största delen administration, tekniska frågor och projektansvarig. Han är stöd för handledarna i deras matchningsarbete. Förutom svenska och engelska talar Arshia flytande persiska och dari.

Kontakt:
arshia@clusterasyd.se
arshia.baharlooe@clustera.se
0700 33 30 77
0704 94 58 76