Om oss

Vilka är vi?

Clustera Syd är verksamma i Skåne och är en del av Clustera Sverige koncernen. Första kontoret öppnade på Gotland 2007 av Mats Emriksson. Redan då visste Mats att han ville expandera och det tog inte lång tid innan Clustera fanns på flera platser i landet, och även tog första plats av Almi tillväxtligan! 2015 utsågs Clustera till ett DI Gasell-vinnande företag. 

Clustera Syd är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har privatpersoner, arbetssökande inom Stöd och matchning och företag som kunder. Vi hjälper arbetssökande att få en anställning och hittar rätt personal till företag.

För företag erbjuder vi rekrytering, bemanning och matchningstjänster.

Maila oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Våra medarbetare

Nina Khamking

Verksamhetsansvarig

Nina

Nina har arbetat med arbetsmarknadsfrågor och HR i över 10 år. Hon har arbetat som jobbcoach och handledare på olika matchningsföretag samt har en lång erfarenhet av arbetsmarknadsprojekt genom åren. Hon har även arbetat som konsultchef. Ninas roll på Clustera Syd är att ansvara för personalfrågor, arbetsmarknadsprojektet Stöd och matchning samt rekryterings- och bemanningsuppdrag.

Kontakt:
nina.khamking@clustera.se
0723 86 38 89

Viktoria Kozintsenko

Studie- och yrkesvägledare & handledare

Viktoria

Viktoria har studie- och yrkesvägledarexamen och studerat vidare till rekrytering och urval av personal vid Lunds universitet. Viktoria har tidigare arbetat med bemanning och arbetsmarknadsprojektet Stöd och matchning i ett annat bolag. Hennes roll på Clustera Syd är att vägleda och matcha våra deltagare i Stöd och matchning mot arbete och utbildning. Hon hjälper även privatpersoner med intervjuteknik. Förutom svenska och engelska talar Viktoria flytande ryska.

Kontakt:
viktoria@clusterasyd.se
0704 43 83 27

Anita Majic

Grafisk designer & Kommunikatör

Anita

Anita är grafisk designer och en av hennes roller på Clustera Syd är att underhålla vår hemsida. Med sin kompetens inom design och media hjälper hon handledarna i deras matchningstjänst genom att designa professionella CV åt deltagarna. Anita hjälper även privatpersoner med CV-skrivning. Hon är också egenföretagare och driver Media Creative. Anita är mångspråkig, förutom svenska och engelska talar hon även bosniska, serbiska och kroatiska flytande. Dessutom lite tyska.

Kontakt:
anita@clusterasyd.se

Arshia Baharloe

Rekrytering & IT-ansvarig

Arshia har stor kunskap inom IT och nätverk. Hans roll på Clustera Syd är att upparbeta kontakter med arbetsgivare för att matcha våra deltagare mot arbete. Han är stöd för handledarna i deras matchningsarbete. Förutom svenska och engelska talar Arshia flytande persiska och dari.

Kontakt:
arshia@clusterasyd.se
0700 33 30 77

Stefan Karlsson

Handledare

Stefan

Stefan är utbildad socionom och har tidigare arbetat som handläggare på socialförvaltningen, kurator inom psykiatrin samt handledare för långtidssjukskrivna. Stefan har stor kunskap inom media. Han arbetar delvis på Malmö mediakanal med lokal tv-produktion. Stefans roll på Clustera Syd är att coacha och matcha deltagarna i Stöd och matchning mot arbete och utbildning.

Kontakt:
stefan@clusterasyd.se
076 116 81 08

Lejla Lukic

Handledare

Lejla har en lång erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor och har arbetat som jobbcoach på många av Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsprojekt genom åren. Hon har även arbetat som omställningscoach och drivit eget företag inom personlig utveckling, samt arbetat med karriärcoachning. Lejlas roll på Clustera Syd är att coacha och matcha deltagarna i Stöd- och matchning. Hon har även hand om karriärcoachning i uppdrag från privatpersoner. Lejla är certifierad coach. Förutom svenska och engelska talar Lejla flytande bosniska, serbiska och kroatiska.

Kontakt:
lejla@clusterasyd.se
073 539 91 71

Sofia Vinjegaard

Handledare

Sofia

Sofia har arbetat som konsultchef med rekrytering och bemanning inom sjukvården. Hon har även arbetat som konsult inom arbetsmarknadspolitiskt program som ITA och Etablering samt som handledare i Stöd och matchning. Hon har därför en lång erfarenhet av jobbcoachning, rekrytering, omställning, ledarskap, föreläsningar, motivationsträning och utbildning av medarbetare. Sofias roll på Clustera Syd är att coacha och matcha deltagarna i Stöd och matchning mot arbete och utbildning. Förutom svenska, danska och engelska kan Sofia grundläggande arabiska.

Kontakt:
sofia.vinjegaard@clusterasyd.se
0760 25 97 02

Katarina Radenkovic

Studie- och Yrkesvägledare

Katarina handledare och studie- och yrkesvägledare på Clustera Syd Stöd och Matchning

Katarina är utbildad studie- och yrkesvägledare, hon tog sin examen 2020 och har fräscha kunskaper inom området. Katarina har branschkunskap inom butik och försäljning, hennes roll på Clustera Syd är att vägleda våra deltagare i Stöd och matchning mot utbildning och arbetslivet. Förutom svenska och engelska kan Katarina grundläggande serbiska, bosniska och kroatiska.

Kontakt:
katarina@clusterasyd.se
0760 35 62 80

Jasmina Halilovic

Handledare

Jasmina handledare på Clustera Syd Stöd och Matchning

Jasmina är utbildad inom Service Management. Hon har arbetat med HR frågor samt Coachning av personal. Hon har därför en lång erfarenhet inom rekrytering, ledarskap, föreläsningar och även utbildningar och coaching av medarbetare inom detaljhandel. Jasminas roll på Clustera Syd är att coacha och matcha deltagarna i Stöd och matchning mot arbete och utbildning. Förutom svenska, danska och engelska kan Jasmina flytande bosniska, kroatiska och makedonska.

Kontakt:
jasmina.halilovic@clusterasyd.se
0760 23 17 01