Intervjuteknik

Steg 1

Du kontaktar oss

Steg 2

Vi träffas personligen eller via Skype och du berättar mer om dig

Steg 3

Du får tips, vi simulerar en intervju och du får video med din simulerade intervju

Steg 4

Du analyserar din intervju-video hemma i lugn och ro och tar till dig av de tips du har fått från oss. Sen är du redo för anställningsintervju! 

Varför ska man träna intervjuteknik?

Får du bra respons på ditt CV och personligt brev och får komma på intervjuer, men kommer inte vidare efter det? Då är det kanske dags att analysera vad det är som går fel. Ibland är det kanske svårt att veta själv vad man gör för fel och då kan man behöva någon utomstående som tar en titt med nya ögon. Vi på Clustera Syd har en lång erfarenhet inom intervjuteknik och vi har hjälpt många att lyckas komma förbi det där sista steget och få jobbet!

Hur jobbar vi?

Eftersom varje människa är unik är varje situation också unik. Det innebär att vi inte jobbar på exakt samma sätt med alla, men i grund och botten går det till såhär:
När du har kontaktat oss så ringer vi upp dig och frågar lite om dig och vilka tjänster du söker. Därefter får du antingen komma till ett av våra kontor i Malmö, eller så tar vi ett videosamtal via Skype eller liknande. Där kommer du och en av våra intervjuexperter att prata lite mer ingående och vi kommer att ge dig tips på hur du ska svara, bete dig m.m. under en intervju. Vi kommer att gå igenom do:s and don’t:s, hjälpa dig med hur du ska besvara frågor som du inte vet hur du ska svara på osv. Vi kommer att göra en simulerad intervju där vi filmar dig, och hur du svarar på frågor. Den här filmen kommer du att få, så att du själv kan analysera den i lugn och ro. För ibland behöver man faktiskt se sig själv ur någon annans synvinkel.

Vanliga frågor om intervjuteknik

Det är väldigt individuellt, men vi brukar säga att man får räkna med ca två timmar.

Du betalar för varje halv timme. Tar det 1 timme och 14 minuter så betalar du för en timme. Tar det 1 timme och 15 minuter så betalar du för 1,5 timmar.

Boka din tid redan idag!

Maila oss på mail@clusterasyd.se eller fyll i formuläret nedan och berätta vad du vill ha hjälp med så bokar vi in ett möte!