CV och personligt brev

Att skriva ett CV och personligt brev idag är en konst i sig. Det som funkade för bara några år sedan funkar inte så bra idag. Idag ska ett CV och personligt brev sticka ut från mängden, det ska vara säljande, och framförallt ska det anpassas efter mottagaren. Studier visar nämligen att en potentiell arbetsgivare lägger ca 30 sekunder på att läsa ditt CV, så det gäller verkligen att fånga deras intresse. Genom att låta oss hjälpa dig med ditt CV ökar du dina chanser markant att få komma till intervju!

Rekryteringsprocessen har förändrats radikalt bara under de senaste åren. Konkurrensen har ökat och arbetsgivare får idag in hundratals CV och personliga brev för endast en tjänst. Genom att ha ett snyggt, anpassat och professionellt CV och personligt brev sticker du ut med din ansökan. Har du dessutom en sökmotoroptimerad och professionell LinkedIn profil som väcker intresse har du kommit en bra bit på vägen mot nya karriärmöjligheter! Är du inskriven i Arbetsförmedlingen kan du ha rätt till att delta i Stöd och Matchning. 

Skräddarsytt CV

Varje människa är unik, så därför ska ditt CV också vara unikt! 

CV Granskning

Vi granskar ditt CV och ger dig tips på vad som kan förbättras!

LinkedIn

LinkedIn

Fler och fler rekryterare använder sig av LinkedIn när de söker personal.

Vanliga frågor

Vi har alltid ett nära samarbete med våra kunder och tycker om att få kliva in i din värld för en liten stund. Vi är lyhörda gentemot  vad du vill ha och gör alltid vårt bästa  för att du ska bli nöjd och uppnå dina mål. Vi har många års erfarenhet inom CV-skrivning och intervjuteknik, men även med sociala medier så som LinkedIn. All vår kompetens ligger in-house, vilket innebär att vi aldrig delar din information med utomstående. 

Självklart kan du skriva ditt CV och personliga brev själv. Det kan däremot vara ganska skönt att låta någon annan skriva det, någon som har flera års erfarenhet av rekrytering, speciellt med tanke på att rekryterings- och ansökningsprocessen hela tiden förändras, och det blir allt tuffare att konkurrera om jobben. Att skriva ett CV och personligt brev idag är inte vad det var för några år sedan. Idag gäller det att sticka ut, och det kan du göra både i hur du formulerar dig och hur du har designat ditt CV. Vi bygger ditt CV på ett sätt som maximerar dina chanser att komma på intervju.

Ett skräddarsytt CV och personligt brev, på svenska, kostar 2.599:-
Behöver du det på engelska kostar det 2.999:-

Granskning av CV och personligt brev, på svenska, kostar 1.299:-
Granskning av CV och personligt brev på engelska kostar 1.499:-

Hjälp med LinkedIn kostar från 599:- på svenska och från 699:- på engelska.
Här får du meddela oss vad du behöver så får vi återkomma med en offert.

Intervjuteknik kostar 899:-/h på svenska och
999:-/h på engelska.

Expressleverans (leverans 5 dagar efter att vi har mottagit din betalning) kostar ytterligare 499:-/tjänst. Intervjuteknik går ej att få expressleverans på.

Alla priser är inklusive moms.

Upp till 14 dagar efter att vi har mottagit din betalning, såvida du inte väljer expressleverans.

Dina uppgifter delas inte med någon utomstående och ditt CV och personliga brev kommer inte att användas i kommersiellt syfte såvida du inte har gett oss tillstånd att göra det. Detsamma gäller ditt LinkedIn konto och material som du får under intervjutekniken.

Skräddarsytt CV och personligt brev: Här går vi igenom vilken tjänst du söker, vad du har för tidigare erfarenheter m.m. och skriver ett helt nytt CV och personligt brev utifrån de uppgifter vi får från dig.

Granskning av personligt brev och CV: Du skickar in ditt CV och personliga brev och vi granskar det och återkommer med feedback utifrån det och den information vi har fått från dig.

Intervjuteknik: Du träffar en av våra experter och tillsammans går ni igenom vad man ska/inte ska göra/säga på en intervju, hur man ska svara på frågor samt hur man ska bete sig (kroppsspråk, tonläge m.m.). Det görs även en simulerad intervju, där vi filmar dig. Sedan får du filmen av oss och kan analysera den själv hemma i lugn och ro.

Vi granskar ditt CV och personliga brev och om vi tycker att det redan är bra så påbörjar vi inte arbetet, vilket innebär att du inte betalar något. Vi återkopplar alltid till dig om hur planen ser ut!

Skräddarsytt CV

En arbetsgivare spenderar i genomsnitt 30 sekunder på att titta igenom ditt CV, därför bör man göra allt man kan för att stå ut från mängden. Att ha ett skräddarsytt CV och personligt brev innebär att de anpassas just till dig. De är unika, precis som du. Det är dina personliga förutsättningar som lägger grunden för vårt arbete.

"Ditt CV och personliga brev ska vara unikt, precis som du."

Det som fungerade för 10-20 år sedan fungerar inte idag. Vi har kommit långt med hur vi arbetar, hur vi använder oss av Internet och framförallt vilken teknik vi använder. Förr fick en rekryterare ungefär 10-20 svar på sin annons, idag kan samma rekryterare få över 200 ansökningar för samma tjänst.

Vi garanterar att du sticker ut med ett skräddarsytt CV från oss

När man skriver ett CV och personligt brev finns det två saker som är extra viktiga; designen och innehållet. Det är viktigt att det ser bra ut (designen) och att det är lättöverskådligt samt relevant (innehållet). Därför tar vår grafiska formgivare fram en unik design just för dig, och redan där har du ökat dina chanser innan mottagaren ens har börjat läsa! Därefter utformar våra duktiga CV-experter innehållet för att förstärka din profil och dina styrkor. Det är därför vi kan garantera att du sticker ut från från de övriga 200 sökande.

Hur vi arbetar

Vi börjar med att boka in ett möte tillsammans med dig, och i samband med bokningen skickar du in ditt CV och personliga brev till oss. Vi träffas antingen på ett av våra kontor i Malmö eller så kör vi via telefon eller Skype. Det är under det här mötet som vi får veta lite mer om dig och vem du är. Här kommer vi överens om vilken struktur ditt CV och personliga brev bör ha, om det ska vara i kronologisk ordning, internationellt anpassat och så vidare. Därefter sätter vi igång med ditt CV och personliga brev! När vi skriver och designar ditt CV och personliga brev lägger vi upp det på ett sätt så att du lätt kan ändra på det och anpassa det i framtiden. Det ska ju trots allt hålla i flera år!

Pris:
Svenska: 2.599:-
Engelska: 2.999:-

CV och personligt brev

Kontakta oss

Kontakta oss på mail@clusterasyd.se eller fyll i formuläret nedan och berätta vad du behöver hjälp med så bokar vi in ett möte!

Granskning

Om du inte vill ha ett skräddarsytt CV och personligt brev kan du istället välja att låta oss granska ditt befintliga CV och personliga brev. Ifall du tycker att du har ett CV och personligt brev som sticker ut så rekommenderar vi en granskning. Det är alltid bra att få ett par nya ögon på dokumenten, eftersom man lätt blir blind och inte ser vad som saknas eller om det finns något som är överflödigt. 

Hur fungerar cv granskning?

Processen går till som så att du skickar in en intresseanmälan tillsammans med ditt CV och personliga brev. Vi läser igenom det och kontaktar dig för en liten pratstund så att vi kan bilda oss en uppfattning om dig. Här går du igenom ditt CV och vad du har gjort. I detta skedet skickar vi också en faktura till dig.

Därefter granskar vi det igen och skriver ner våra synpunkter om hur du bör göra, om det finns något som du skulle kunna lägga till/ta bort, omformulera något, om något är otydligt och behövs utvecklas m.m. När vi har fått in din betalning så mailar vi det till dig.

Pris:
Svenska: 1.299:-
Engelska: 1.499:-

Vill du att vi graskar ditt cv?

Kontakta oss på mail@clusterasyd.se eller fyll i formuläret nedan och berätta vad du behöver hjälp med så bokar vi in ett möte!

LinkedIn

LinkedIn har verkligen blivit ett kraftfullt verktyg när det kommer till att nätverka och söka jobb, men vad ger det för nytta att vara medlem på LinkedIn och ha en bra profil? Det är nog många som ställer sig den frågan. Svaret är att det är ditt CV på nätet. Framförallt är det ett CV som är sökbart i sökmotorerna! Har du en bra, intresseväckande och sökmotoroptimerad LinkedIn-profil kan behovet av att söka nya karriärmöjligheter minska eftersom du då borde få förfrågningar av rekryterare. Det gör dig  lättare att hitta och attraktiv att välja för rätt målgrupp. Du skapar alltså ett varumärke som ökar marknadsvärdet av din kompetens och ger dig en större valfrihet samtidigt som du säkrar sin karriär i framtiden.

7 av 10 jobb annonseras aldrig ut

I dagens samhälle är det bara 3 av 10 jobb som annonseras ut, vilket innebär att 7 av 10 jobb förmedlas via kontakter. Det är en ganska hög siffra. Därför är LinkedIn och ett brett kontaktnätverk där ett otroligt viktigt redskap när man söker nya karriärmöjligheter, men även om man redan har en anställning. Dessutom ger du människor chansen att hjälpa dig, och det får dem att känna sig hjälpsamma och smarta, vilket i sin tur stärker er relation!

Samtidigt gör många arbetsgivare en bakgrundskoll genom att googla på ditt namn innan ett anställningsavtal skrivs, och då är det bra att LinkedIn gör dig synlig för rätt personer och får dig att uppfattas som nätsmart.

Vi hjälper dig med Linkedin

Vi hjälper dig att kartlägga vad du vill uppnå med din LinkedIn-profil genom att ha ett samtal med dig. Sedan bygger vi upp ditt digitala CV på ett sökbart sätt utifrån de uppgifter vi har fått från dig. Du får även en video tutorial på hur du använder LinkedIn och tips från oss om hur och vad du själv ska  göra för att hålla din LinkedIn-profil uppdaterad och synas på bästa sätt!

Vi erbjuder även granskning av befintlig LinkedIn-profil där du kan få tips om vad du kan göra för att förbättra den samt tips på hur du håller den uppdaterad och synlig.

Pris:
Svenska: från 599:- beroende på vad du vill ha och behöver.
Engelska: från 699:- beroende på vad du vill ha och behöver.

Låt oss hjälpa dig optimera din Linkedin profil

Kontakta oss på mail@clusterasyd.se eller fyll i formuläret nedan och berätta vad du behöver hjälp med så bokar vi in ett möte!